─ Legat 1903, Banja

Restoran u okviru vinarije

U sklopu nove vinarije planiran je restoran koji će imati dva segmenta za posetioce. Jedan poseduje 40 sedećih mesta i tu će gosti imati prilike da se prepuste gastronomskom užitku uparivanja vina i hrane koja će biti inspirisana kombinacijom lokalne-sezonske i internacionalne kuhinje. Drugi segment ima 200 mesta i baziran je na nacionalnoj i regionalnoj kuhinji.

Sve će pratiti sjajna ponuda vina iz Srbije, regiona i svetski poznatih vinogorja.

Izdvajamo iz planova

Enterijer

Elegantan i visoko stilizovan enterijer restorana usklađen je sa uređenjem cele vinarije.

Izdvajamo iz planova

Eksterijer

Deo restorana na otvorenom pružaće jedinstveni doživljaj i pogled na predele koji okružuju vinariju.

─ Restoran vinarije Legat 1903

Radno vreme

Subota - Nedelja
Uskoro.
Ponedeljak - Petak
Uskoro

─ Restoran vinarije Legat 1903

U brojkama

Uparivanje vina i hrane
40 sedećih mesta
Nacionalna i regionalna kuhinja
200 sedećih mesta

─ Legat 1903, Beograd

Fine dining restoran u Beogradu

Otkrijte skriveno blago Beograda i doživite jedinstveni koncept fine dining kuhinje. Inspirisana najkvalitetnijim međunarodnim kuhinjama, naša ponuda predstavlja pravo uživanje za sve hedoniste. Uživajte u raznovrsnim specijalitetima francuske, italijanske i mediteranske kuhinje u opuštenoj, prijatnoj, ali i intimnoj atmosferi.

Probajte široku ponudu sveže ribe i morskih plodova, ili iskoristite ekskluzivnu priliku da probate svežeg jastoga u Beogradu. Probajte neka od najkvalitetnijih vina retkih berbi iz čitavog sveta. Uz preporuku našeg iskusnog somelijera, možete savršeno upariti vino sa hranom.

U slučaju da ne možete da se odlučite, naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek spremno da vam preporuči jelo po vašem ukusu.